Αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο της άτυχης Σάρα

0

Αλαλούμ στην υπόθεση θανάτου της μικρής Σάρας.

Παρά το γεγονός ότι στα χέρια τους δεν είχαν οποιαδήποτε καταγγελία από την οικογένεια, οι αρχές κατέθεσαν αίτημα στο δικαστήριο για να διενεργηθεί νεκροτομή. Σε μια προσπάθεια να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Το αίτημα τον αρχών “έκοψε”, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός που παρακολουθούσε το τετράχρονο κοριτσάκι παρουσιάζοντας ιατρική βεβαίωση, η οποία ήταν αρκετή το δικαστήριο να απορρίψει το αίτημα της Αστυνομίας.

Οι αρχές προχώρησαν με το αίτημα καθώς είχαν στη διάθεσή τους πληροφορίες ότι από το παζλ με τα αίτια του θανάτου της μικρής έλειπαν κάποια σημαντικά κομμάτια. Εάν το αίτημα γινόταν αποδεκτό, τότε θα αναβάλλετο η κηδεία της 4χρονης – η οποία οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία το απόγευμα.

Η μαρτυρία του γιατρού

Μέσω της εκπομπής Alpha ενημέρωση ένας εκ των ιατρών που παρακολουθούσε το τετράχρονο κοριτσάκι διαψεύδει ότι είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό παρά το γεγονός ότι η Σάρα αντιμετώπισε σοβαρή καρδιοπάθεια.

Κενά στη νομοθεσία για τη διεξαγωγή νεκροτομών εντοπίζει ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, ο οποίος στρέφει τα βέλη κατά της νομικής υπηρεσίας.

Μάριος Ματσάκης – Ιατροδικαστής
“Χρειάζεται ένα πρωτόκολλο το οποίο θα λέει σε ποιες περίπτωσης είναι υποχρεωμένοι εκείνοι οι οποίοι έχουν σχέση με το περιστατικό για παράδειγμα ένας ιατρός μια ιδιωτική κλινική είναι υποχρεωμένη να ενημερώσουν την αρμόδια αρχή”.

Η καρδιά της Σάρας σταμάτησε να χτυπάει χθες το πρωί στο Μακάριο Νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε από ιδιωτική κλινική στην Λεμεσό.

 

alphanews.live

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here