Ανασχηματισμός με ονόματα εκπλήξεις

0

Αρκετές εκπλήξεις περιελάμβανε ο ανασχηματισμός της Κυβέρνησης ο οποίος ανακοινώθηκε το πρωί της Κυριακής από το Προεδρικό. Αλλαγές έγιναν πέραν του Υπουργείου Οικονομικών και στα Υπουργεία Παιδείας και Μεταφορών.

Τα σενάρια που ήθελαν τον μέχρι πρότινος Υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Πετρίδη να μεταφέρεται στο Υπουργείο Οικονομικών επιβεβαιώθηκαν, ενώ το Υπουργείο Εσωτερικών αναλαμβάνει ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Νίκο Νουρή.

Ο μέχρι πρότινος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου αναλαμβάνει το Υπουργείο Παιδείας στη θέση του Κώστα Χαμπιαούρη, ο οποίος δεν μένει άνεργος αλλά αναλαμβάνει χρέη Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων στη θέση του Γιαννάκη Παπαδούρη ο οποίος παραιτήθηκε την Κυριακή.

Παρελθόν αποτελεί και η Βασιλική Αναστασιάδου από το Υπουργείο Μεταφορών τη θέση της οποίας αναλαμβάνει ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος.

Νέος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο δικηγόρος Κυριάκος Κούσιος και Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος διορίζεται ο μέχρι σήμερα Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου κ. Παναγιώτης Σεντώνας.

To νέο Υπουργικό Συμβούλιο

Υπουργός Εξωτερικών: Νίκος Χριστοδουλίδης
Υπουργός Εσωτερικών: Νίκος Νουρής
Υπουργός Οικονομικών: Κωνσταντίνος Πετρίδης
Υπουργός Άμυνας: Σάββας Αγγελίδης
Υπουργός Εμπορίου Ενέργειας: Γιώργος Λακκοτρύπης
Υπουργός Δικαιοσύνης: Γιώργος Σαββίδης
Υπουργός Εργασίας: Ζέτα Αιμιλιανίδου
Υπουργός Γεωργίας: Κώστας Καδής
Υπουργός Μεταφορών: Γιάννης Καρούσος
Υπουργός Παιδείας: Πρόδρομος Προδρόμου
Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Κυριάκος Κούσιος
Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Παναγιώτης Σεντόνας

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here