Αρνητικοί στον κορωνοϊό οι δύο επιδημιολόγοι του Υπουργείου Υγείας

0

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, τα αποτελέσματα της εργαστηριακής ανάλυσης που διενεργήθηκαν στους δρ Πανά και Νικολόπουλο είναι αρνητικά.

 

Υπενθυμίζεται ότι σε αυτοπεριορισμό, βρέθηκαν μέχρι τα αποτελέσματα των δειγμάτων, σχεδόν όλη επιδημιολογική ομάδα του Υπουργείου Υγείας.

Μετά την ακύρωση της δημοσιογραφικής διάσκεψης για ενημέρωση νέων κρουσμάτων του κορωνοιού, με την γνωστοποίηση ότι οι δύο επιδημιολόγοι, δρ Πανά και δρ Νικολόπουλος ήταν σε αυτοπεριορισμό, μέχρι την διεκπεραίωση της εργαστηριακής τους εξέτασης λόγω επαφής τους που μολύνθηκε από τον ιό, στο Υπουργείο επικρατεί ανησυχία.

Μιλώντας στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ, η Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Υγείας, Μαργαρίτα Κυριάκου, ανέφερε πως όλη η επιδημιολογική ομάδα του υπουργού βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως, «οι δύο επιδημιολόγοι είναι επαφή άλλου ειδικού της ομάδας του Υπουργείου, ο οποίος με την σειρά του ήταν επαφή άλλου κρούσματος και είχε εντοπιστεί στο πλαίσιο της ιχνηλάτισης».

Ερωτηθείς εάν βρίσκεται όλη η ομάδα σε αυτοπεριορισμό η κα. Κυριάκου απάντησε θετικά.

Στη συνέχεια, ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης που ανήκει επίσης στην ομάδα του Υπουργού Υγείας, μιλώντας στη συνέχεια είπε πως ο ίδιος δεν είχε επαφή με το συγκεκριμένο πρόσωπο, το διάστημα που πέρασε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here