Αυξημένη σκόνη στην ατμόσφαιρα την Παρασκευή-Βροχές το απόγευμα

0

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας δυνατό να αυξηθούν την Παρασκευή.
Το απόγευµα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, στα ορεινά ή και σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη, κυρίως στα ανατολικά ή και σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σύντοµα αναµένονται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις και από αργά το απόγευµα και µέσες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά τοπικά µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 21 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται, κατά διαστήµατα, τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως τις µεσηµβρινές και απογευµατινές ώρες. Το Σάββατο και την Κυριακή, δυνατό να σηµειωθεί χιόνι ή χιονόνερο, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση µέχρι την Κυριακή, για να κυµανθεί λίγο πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here