Εικόνες ντροπής από σχολικό λεωφορείο σε Πάφο-Φύτρωσαν μανιτάρια από τη μούχλα

0

Πράματα και θάματα διαπίστωσε ο υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, ο οποίος σήμερα το πρωί βρέθηκε σε επιβατική θέση του σχολικού λεωφορείου που μεταφέρει καθημερινά στην Πάφο.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σχολικού λεωφορείου έκαναν χθες τον γύρο του διαδικτύου και με αφορμή την ολοήμερη παρουσία του κ. Καρούσου στην Πάφο, αποφάσισε να δει την κατάσταση που επικρατεί στο λεωφορείο με τα ίδια του τα μάτια.

Μιλώντας στο SigmaLive, ο κος Καρούσος, ανέφερε πως η κατάσταση στο συγκεκριμένο λεωφορείο είναι απαράδεκτη. «Το συγκεκριμένο λεωφορείο δεν πρέπει να μεταφέρει μαθητές. Υπάρχει μούχλα παντού και έχουν φυτρώσει μέχρι και μανιτάρια».

Ο υπουργός Μεταφορών παρακάλεσε όποιον γνωρίζει περιστατικά όπου λεωφορεία είναι ακατάλληλα και επικίνδυνα, να ενημερώσει τον ίδιο ή το Υπουργείο Μεταφορών για να διερευνηθεί η περίπτωση.

«Θα πρέπει επιτέλους να αντιληφθούν οι εταιρείες και να πάρουν το μήνυμα, ότι θα πρέπει να προβαίνουν στους απαραίτητους ελέγχους», είπε.

Σημειώνεται πως, όσον αφορά το συγκεκριμένο λεωφορείο, θα ελεγχθεί από ποιον έγινε ο έλεγχος και αυτό θα ακινητοποιηθεί.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here