Επαναλειτουργούν υπό έλεγχο τα γραφεία του Δήμου Λεμεσού

0

Πλήρως λειτουργούν από σήμερα οι δημοτικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης του κοινού στο Δήμο της Λεμεσού, ο οποίος καλεί τους δημότες να περιοριστούν στις απόλυτα αναγκαίες επισκέψεις του, για αποφυγή ταλαιπωρίας.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα και σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων εναρμόνισης με τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου και τις σχετικές οδηγίες, ο Δήμος Λεμεσού αναφέρει πως από σήμερα, 4 Μαΐου, όλες οι δημοτικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης του κοινού, συμπεριλαμβανομένου του Ταμείου, λειτουργούν πλήρως.

Επιπρόσθετα, υποδεικνύεται ότι η προσέλευση και διακίνηση του κοινού στα γραφεία του Δήμου θα γίνεται κατά ελεγχόμενο τρόπο. Όσοι δε επισκέπτονται τα γραφεία του Δήμου θα πρέπει να φέρουν προστατευτική μάσκα, να απολυμαίνουν τα χέρια τους κατά την είσοδο στα γραφεία και να συμμορφώνονται με τις σχετικές οδηγίες.

Για αποφυγή ταλαιπωρίας και καθυστέρησης, ο Δήμος Λεμεσού καλεί το κοινό να περιορίσει στις απόλυτα αναγκαίες επισκέψεις του στα γραφεία του Δήμου και να εξυπηρετείται τηλεφωνικά μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 77777788, είτε διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου.

Σε σχέση με την υποβολή αιτήσεων και  παραλαβής αδειών από το Τεχνικό Τμήμα, αυτή   θα γίνεται αφού προηγουμένως γίνει σχετική τηλεφωνική συνεννόηση στα τηλέφωνα:

Αιτήσεις για Πολεοδομικές Άδειες – 25884318

Αιτήσεις για Άδειες Οικοδομής,

Πιστοποιητικά Τελικής Έγκρισης

Έκδοση Πολεοδομικών Αδειών – 25884358, 25884365

Αντίγραφα Σχεδίων – 25884342

Έκδοση Αδειών Οικοδομής – 25884316

Στην ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λεμεσού ενημερώνει επίσης πως όλοι οι δημοτικοί χώροι στάθμευσης θα παραμένουν καθημερινά ανοικτοί, ενώ η λαϊκή αγορά παρά την οδό Λέλλας Καραγιάννη («Παζαράκι») θα επαναλειτουργήσει στην βάση κανονισμών και μέτρων ασφαλείας που θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες μέρες.

Σημειώνεται πως εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά τα πάρκα (συμπεριλαμβανομένης της Επίχωσης), οι παιδότοποι, ο δημόσιος Κήπος, τα θέατρα, τα μουσεία και οι πολιτιστικές στέγες, ενώ επιτρέπεται η πρόσβαση σε πεζόδρομους και πεζόδρομους εντός πάρκων, μόνο για σκοπούς ατομικής άθλησης (μέχρι δυο άτομα μαζί).

Ο Δήμος Λεμεσού καλεί τους δημότες να συνεχίσουν να επιδεικνύουν υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και να εφαρμόζουν πιστά τις οδηγίες και αποφάσεις των Αρχών, «ώστε με υπομονή και ψυχραιμία να επανέλθουμε σε συνθήκες ομαλότητας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here