Νέος αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου

0

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου έχει ανακοινώσει στις 11 Φεβρουαρίου ότι κατά τη συνεδρίασή του, της 16ης Ιανουαρίου, ομόφωνα εξέλεξε αντιπρόεδρο του Συνδέσμου τον Εκτελεστικό αντιπρόεδρο & πρώτο Εκτελεστικό Διευθυντή της ALTIUS INSURANCE LTD κ. Ευάγγελο Αναστασιάδη.

Ο κ. Ευάγγελος Αναστασιάδης είναι πτυχιούχος Επιχειρηματικών Σπουδών (Business Studies) και μέλος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales, του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου και του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην KPMG Peat Marwick McLintock στο Ελεγκτικό τμήμα και αργότερα στο Computer Audit Consultancy και συνέχισε στην KPMG Κύπρου ως Διευθυντής στο τμήμα Ελέγχου.

Η παρουσία του στην ασφαλιστική αγορά ξεκινά το 1988 στην Eagle Star και κατόπιν στον Όμιλο της Φιλικής ως Οικονομικός Διευθυντής. Το 1993 ιδρύει με ομάδα επιχειρηματιών την Metropolitan, η οποία το 2000 εντάσσεται στον Όμιλο της Alpha Bank και μετονομάζεται σε Alpha Ασφαλιστική. Το 2015, έπειτα από την εξαγορά, από όμιλο επενδυτών με ισχυρή συμμετοχή της διευθυντικής ομάδας, της Alpha Ασφαλιστικής, ιδρύεται η Altius Insurance, η οποία συμπληρώνει τον πέμπτο ολυμπιακό κύκλο της καριέρας του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here