Ο Μαμαλικόπουλος εκτελεστής πενταπλού η δεύτερη σύλληψη για απόπειρα Αγίας Νάπας

0

Σε δεύτερη σύλληψη αναφορικά με την απόπειρα φόνου που σημειώθηκε στην Αγία Νάπα προχώρησε η Αστυνομία. Σχετική ενημέρωση αναφέρει ότι η Αστυνομία προχώρησε  αργά χθες βράδυ στη σύλληψη και δεύτερου προσώπου, ηλικίας 37 ετών.

Ο 37χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου Λάρνακας στις 11 το πρωί για εξασφάλιση διατάγματος κράτησής του.

Υπενθυμίζεται ότι υπό οκταήμερη κράτηση βρίσκεται άλλος ένας ύποπτος 38 ετών από την Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για τον εκτελεστή του πενταπλού φονικού, τον Δημήτρη Μαμαλικόπουλο. Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του και ότι οι Αρχές εξασφάλισαν το σχετικό δικαστικό ένταλμα. Ο ισοβίτης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και πάνοπλων αστυνομικών.

Το προφίλ του 

Σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ το 2015 ο Μαμαλικόπουλος έλεγε, «με έχουν επισκεφθεί τέσσερις φορές στην Κύπρο να τους μιλήσω για τις δολοφονίες της Σέχτας Επαναστατών, για την επίθεση το 2009 στην Αγία Παρασκευή, μέχρι και για τη δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής αλλά και για τον Νίκο Μαζιώτη. Με ρωτούσαν για συγκεκριμένα πρόσωπα, πολλούς από τους οποίους γνωρίζω».

Ο αντιεξουσιαστής Δημήτρης Μαμαλικόπουλος καταδικάστηκε για τη δολοφονία με 14 σφαίρες πέντε σωματοφυλάκων στις 23 Ιουνίου 2012.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here