Στη Βουλή η Υπ.Δικαιοσύνης, ο Αρχηγός η Επ.Διοικήσεως και Δεδομένων

0

Στο κοινοβούλιο σήμερα η Υπουργός Δικαιοσύνης. Η Έμιλυ Γιολίτη θα παρουσιαστεί στη Βουλή και μεταξύ άλλων θα δοθούν απαντήσεις για την έρευνα που έγινε μετά από καταγγελία που έκανε για parody λογαριασμό στο Twitter ο οποίος «ανέβασε» φωτογραφία του πατέρα της με χλευαστικά σχόλια.

Η ίδια σε δηλώσεις της την περασμένη βδομάδα ερωτήθηκε μεταξύ άλλων για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε από την Αστυνομία για την καταγγελία.

Κληθείσα να απαντήσει στο αν τότε πρέπει να αλλάξει η διαδικασία που γίνονται έρευνες για τέτοιου είδους καταγγελίες (σ.σ διαδικτυακού περιεχομένου), η Υπουργός είπε «πεδίον δόξης» αφού το εν λόγω θέμα θα συζητηθεί στη Βουλή την ερχόμενη Δευτέρα. Με γνώμονα όπως πρόσθεσε και το γεγονός ότι πάρα πολλοί βουλευτές και βουλεύτριες υποβάλλουν παρόμοιας φύσης παράπονα, τότε θα μπορέσουμε να συζητήσουμε μήπως μπορεί να ακολουθηθεί μια άλλη διαδικασία, είπε καταληκτικά.

 

Στη συνεδρία κλήθηκε να παραστεί και ο Αρχηγός Αστυνομίας, η Επίτροπος Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here