Συνάντηση ΥΠΑΜ Κύπρου – Ισραήλ. Στο τραπέζι οι έκνομες ενέργειες Τουρκίας στην ΑΟΖ

0

Συνάντηση Υπουργών Άμυνας Κύπρου και Ισραήλ – Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και οι έκνομες ενέργειες της Τουρκίας στην ΑΟΖ

Τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και τις έκνομες ενέργειες της Τουρκίας στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας θα συζητήσουν, μεταξύ άλλων, οι Υπουργοί Άμυνας Κύπρου και Ισραήλ κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στο Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, ο Υπουργός Άμυνας, Σάββας Αγγελίδης, μεταβαίνει αύριο Δευτέρα στο Τελ Αβίβ, όπου θα συναντηθεί με τον Υπουργό Άμυνας του Ισραήλ, Naftali Bennett. Κατά τη συνάντηση των δύο Υπουργών, θα αναπτυχθούν τρόποι περαιτέρω ενίσχυσης και αναβάθμισης των σχέσεων των δύο χωρών, με έμφαση στα θέματα περιφερειακής και ενεργειακής ασφάλειας και τρόπους αντιμετώπισης των νέων ασύμμετρων απειλών, σημειώνεται.

Επιπλέον θα συζητηθούν οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και οι έκνομες ενέργειες της Τουρκίας στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, αναφέρεται στη ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here