Βλέπει ΠτΔ ο Άντρος – Ευρεία σύσκεψη στο Αρχηγείο ενόψει πορείας Σαββάτου

0

Στο Προεδρικό ο ΓΓ του ΑΚΕΛ και ευρεία σύσκεψη στο Αρχηγείο της Αστυνομίας ενόψει της πορείας του Σαββάτου.

Ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, καθώς διάχυτος είναι ο φόβος για την επανάληψη των επεισοδίων του περασμένου Σαββάτου, κατά την εκδήλωση, που εξαγγέλθηκε για το ερχόμενο Σάββατο. Στη διάρκεια της σύσκεψης θα γίνει αξιολόγηση της κατάστασης και θα εκπονηθεί πλάνο δράσης.

Σε καμία περίπτωση τα μέλη της Αστυνομίας δεν επιχείρησαν να καταστείλουν τη διαμαρτυρία του περασμένου Σαββάτου, παρά μόνο όταν αυτή εξελίχθηκε σε οχλαγωγία δήλωσε χθες ο Εκπρόσωπος τύπου της Δύναμης, Χρίστος Ανδρέου.

 

Συνάντηση εντωμεταξύ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα έχει στις 10.00 ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού και αναμένεται να ζητήσει τερματισμό των διαταγμάτων, που περιορίζουν τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Υπενθυμίζεται ότι το ΑΚΕΛ χθες εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στηρίζει την εκδήλωση διαμαρτυρίας του Σαββάτου όπου συμμετέχουν μεταξύ άλλων και διάφορες ακροαριστερές οργανώσεις. Στην ανακοίνωση προειδοποιεί την Κυβέρνηση  να μην επιχειρήσει να κτυπήσει τη διαδήλωση του Σαββάτου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here