Δήμαρχος Δερύνειας: Οι κάτοικοι ζουν καθημερινά ένα εκφοβισμό και μια ρητορική μίσους

0

Υπήρξε μεγάλη αντίδραση από τους κατοίκους της Δερύνειας για το «ραβασάκι» που έλαβαν χθες το πρωί από την ΕΔΕΚ- που μιλά για οικονομικές και πολιτικές επιπτώσεις στην Κυπριακή Δημοκρατία και στους κατοίκους της περιοχής της Ελεύθερης Αμμοχώστου από το άνοιγμα του οδοφράγματος και καλεί τον κόσμο την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 να διαδηλώσει για να μην ανοίξει το οδόφραγμα.

Αυτό ανέφερε στον ΑΣΤΡΑ ο δήμαρχος Δερύνειας Άντρος Καραγιάννης τονίζοντας ότι τα τελευταία τρία χρόνια, από την ημέρα που αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε η διάνοιξη του οδοφράγματος, οι κάτοικοι ζουν καθημερινά ένα εκφοβισμό και μια ρητορική μίσους από αυτούς που έχουν μια διαφορετική προσέγγιση του όλου θέματος. Ο κ. Καραγιάννης ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για πολιτική απόφαση και το θέμα είναι εθνικό και όχι τοπικό.

Παράλληλα, σημείωσε ότι είναι δύσκολο να βλέπεις απέναντι τις περιουσίες σου και να μην μπορείς να τις αξιοποιήσεις αλλά και να βλέπεις τους νέους να φεύγουν γιατί δεν έχουν προοπτικές εργοδότησης και στέγασης. Κάποια κόμματα, είπε, έρχονται και βλέπουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Δερύνειας ενώ σημείωσε ότι κάποια άλλα κόμματα τους θυμούνται μόνο μια φορά τον χρόνο που υπάρχουν αντικατοχικές εκδηλώσεις.

 

Ο δήμαρχος Δερύνειας επανέλαβε ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα για επίλυση του κυπριακού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here