Φονικό Λακατάμιας: Τα αναπάντητα ερωτήματα των αρχών – Ψάχνουν απαντήσεις από το DNA

0

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται το φονικό που σημειώθηκε τη Δευτέρα στη Λακατάμια, οι ανακριτές της υπόθεσης, έχοντας πλέον στα χέρια τους τα αποτελέσματα της πολύωρης νεκροτομής που διενεργήθηκε στις σωρούς των δυο προσώπων, χωρίς ωστόσο να δοθούν απαντήσεις για το ποιος τράβηξε τελικά την σκανδάλη.

Όπως προέκυψε από τις νεκροτομές, ο θάνατος των δύο προσώπων προήλθε από αιμορραγία και αιμορραγικό σοκ, προκληθείσα από πυροβόλο όπλο.Ο 56χρονος έφερε τραύμα στο στήθος και η 44χρονη στο κάτω μέρος του λαιμού, ενώ στο χέρι της κοπέλας δεν υπήρχε τραύμα ή  έγκαυμα από το όπλο αλλά αίμα το οποίο από την σκηνή του φόνου.

Η νεκροτομή κατέδειξε επίσης ακόμη ένα στοιχείο, ότι και οι δύο πυροβολήθηκαν από πολύ κοντινή απόσταση.

Πάντως, όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν  μετά και τα αποτελέσματα του DNA  που λήφθηκαν από το κυνηγετικό όπλο, ούτως ώστε η αστυνομία να γνωρίζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ποιο από τα δυο θύματα τράβηξε τελικά την σκανδάλη.

Παράλληλα,  από τις έρευνες της Αστυνομίας εντοπίστηκαν δυο κυνηγετικά όπλα στο διαμέρισμα του 56χρονου και αριθμός φυσιγγίων, την ίδια ώρα που οι ανακριτές  δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η εγκληματική ενέργεια να σημειώθηκε μεσημέρι και όχι βράδυ όπου εντοπίστηκαν τα πτώματα καθώς κανείς από τους γείτονες δεν αναφέρθηκε σε πυροβολισμούς. Πάντως η Αστυνομία συνεχίζει με  τη λήψη καταθέσεων και συλλέγει πληροφορίες, ώστε να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα σε σχέση με το τι προηγήθηκε και γιατί η 44χρονη βρέθηκε στην οικία του 56χρονου, με τον οποίο το τελευταίο διάστημα ήταν σε διάσταση.

Απαντήσεις για το τι προηγήθηκε αναμένεται να δοθούν και από τις έρευνες στα κινητά των δύο προσώπων, στα οποία γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here