Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου: Έξω φρενών με τον Δήμο Γερίου

0

 

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι καταδικάζει δημόσια τον Δήμο Γερίου για απαράδεκτες συνθήκες κράτησης εγκαταλελειμμένων σκύλων και προσθέτει ότι σκύλοι υποσιτισμένοι βρίσκονταν μέσα σε υποστατικά (ιδιωτικά), τα οποία δεν πληρούσαν τις απαραίτητες προδιαγραφές και πέθαναν μέσα σε θερμοκρασίες 40 βαθμούς, χωρίς νερό και χωρίς φροντίδα.

Στην ανακοίνωσή του, το Κόμμα για τα Ζώα αναφέρει ότι η υπόθεση καταγγέλθηκε από πολίτη στην Αστυνομία και στις κτηνιατρικές υπηρεσίες και καλεί άμεσα τον Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών όπως διεξάγει έρευνα.

Ταυτόχρονα, ζητά από την Αστυνομία να εξετάσει άμεσα την υπόθεση “μιας και ο πολίτης ήδη το έχει καταγγείλει χωρίς να έχει αποτέλεσμα”, ενώ σημειώνει πως αναμένει άμεσα απαντήσεις από όλους τους εμπλεκόμενους και θα επανέλθει ακόμα πιο έντονα εάν δεν υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα και να αποδοθούν ευθύνες εκεί και όπου πρέπει.

«Σε διαφορετική περίπτωση θα αποδοθούν οι ευθύνες είτε από την ίδια την νομοθεσία είτε από τους πολίτες για την κατάντια αυτή και θα ’χουν και δίκαιο», καταλήγει το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here