Πότε έγινε η καταγγελία κατά του πολιτικού

0

Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, φέρεται να κατέθεσε γραπτώς στους ανακριτές τα όσα βίωσε το 2014 η 32χρονη σήμερα κοπέλα, που κατήγγειλε γνωστό πολιτικό πρόσωπο για σεξουαλική παρενόχληση με την υπόθεση να βλέπει το φως της δημοσιότητας την Δευτέρα (15/2).

Η Αστυνομία, από την πρώτη στιγμή άνοιξε φάκελο για την υπόθεση ενώ μεταξύ των όσων θα κληθούν τα επόμενο διάστημα να καταθέσουν θα είναι και το καταγγελλόμενο πολιτικό πρόσωπο. Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών, αναμένεται να σχηματιστεί φάκελος για την υπόθεση ο οποίος θα σταλεί στην Νομική Υπηρεσία για περεταίρω οδηγίες ως προς τον χειρισμό της.

Η καταγγελία

Νεαρή γυναίκα, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι σε ηλικία 26 ετών, εν έτη 2014 παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από πολιτικό πρόσωπο.
Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες της καταγγελίας για το περιστατικό που σημειώθηκε το 2014, η νεαρή συναντήθηκε τότε με το εν λόγω πρόσωπο ώστε να την βοηθήσει να βρει δουλειά. Αρχικά φέρονται να συναντήθηκαν σε εξωτερικό χώρο και αργότερα η συζήτησή τους συνεχίστηκε στον χώρο όπου διαμένει ο πολιτικός μετά από δική του εισήγηση.

Η 32χρονη στην καταγγελία της ισχυρίστηκε ότι ενώ βρίσκονταν στο διαμέρισμα παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον πολιτικό τον οποίο κατονόμασε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here