Στο Προεδρικό η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

0

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν έχει στις 9 το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης  και στις 9.30 θα μεταβούν μαζί στην Πανεπιστημιούπολη, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή Παράδοσης της Έγκρισης του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Κύπρο.
 
Στο αίθριο του κεντρικού κτηρίου της Πανεπιστημιούπολης θα γίνει σύντομη παρουσίαση τεσσάρων έργων του ερευνητικού κέντρου ευφυών συστημάτων και δικτύων.       
 
Στη συνέχεια, στο κεντρικό κτήριο θα πραγματοποιηθεί δημόσια διαβούλευση με τη συμμετοχή φοιτητών του Πανεπιστημίου κατά την οποία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η κ. φον ντερ Λάιεν θα απαντήσουν σε ερωτήματα.
 
Ακολούθως, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα μεταβούν στον χώρο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου όπου στις 10.25 θα γίνει η τελετή παράδοσης της Έγκρισης του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και στη συνέχεια θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.
 
Αργότερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η κ. φον ντερ Λάιεν θα μεταβούν στον 3ο όροφο του κτηρίου της Βιβλιοθήκης, από όπου μπορεί κανείς να διακρίνει την κατεχόμενη Λευκωσία.
 
Μετά την επίσκεψη της στο Πανεπιστήμιο, η κ. φον ντερ Λάιεν θα αναχωρήσει από την Κύπρο για την Κροατία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here