ΑρχικήΚοινωνίαΤέλος Ιουλίου η επαναλειτουργία Λαϊκών Αγορών στο «ΟΧΙ»

Τέλος Ιουλίου η επαναλειτουργία Λαϊκών Αγορών στο «ΟΧΙ»

Ημερομηνία:

Σχετικά Άρθρα

Ο «σεισμός» Όρμπαν και ο φόβος κατάρρευσης του Ευρώ

Οι πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς για πρώτη φορά Ευρωπαίος ηγέτης θέτει ανοιχτά ζήτημα ενδεχόμενης κατάρρευσης του ευρώ, εάν προχωρήσει η συζητούμενη υφαρπαγή των παγωμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων.

Movember στο Παν. Νεάπολις Πάφος

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας αφιερωμένος στην ψυχική και σωματική υγεία των ανδρών, και το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος ενώνει τις δυνάμεις του με το Movember Cyprus για μια δράση που θέλει να φέρει τον κόσμο πιο κοντά στην πρόληψη και την ευαισθητοποίηση.

Η Ευρώπη σε νέα κρίση χρέους- Το ΔΝΤ προειδοποιεί για «πανευρωπαϊκά μνημόνια»

Η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα νέο κύμα δημοσιονομικής αστάθειας, που απειλεί να αναβιώσει τις πιο σκοτεινές μνήμες της προηγούμενης δεκαετίας.

Επιστημονική εκδήλωση στο Παν. Νεάπολις Πάφος: «Σύνταγμα 1975 – 50 έτη μετά»

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος διοργανώνει την Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2025, στις 18:00, στο Αμφιθέατρο «Κερύνεια» του Πανεπιστημίου, επιστημονική εκδήλωση με τίτλο «Σύνταγμα 1975 – 50 έτη μετά.

Προκηρύσσονται Θέσεις Υποψηφίων Διδακτόρων για το Εαρινό Εξάμηνο 2025–2026 στο Παν. Νεάπολις Πάφος

Η Μονάδα Διδακτορικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος (Neapolis University Pafos – NUP), ανακοινώνει νέα προκήρυξη περιορισμένων θέσεων Υποψηφίων Διδακτόρων (Υ.Δ.) για το Εαρινό Εξάμηνο 2025–2026.

Xρονική παράταση μέχρι το τέλος Ιουλίου 2024 αναφορικά με την επαναλειτουργία Λαϊκών Αγορών Τετάρτης & Σαββάτου και Υπαίθριας Αγοράς της Κυριακής στο ΔΧΣ Κωστάντζα («ΟΧΙ») έδωσε ο Δήμος Λευκωσίας.

Ο Δήμος αφού διευκρινίζει ότι η παρούσα ανακοίνωση εκδόθηκε σε συνέχεια ανακοίνωσης του ημερομηνίας 10 Ιουλίου 2024, εξηγεί πως η χρονική παράταση δίνεται για σκοπούς ομαλής μετάβασης και επαναλειτουργίας των Λαϊκών Αγορών και της Υπαίθριας Αγοράς στο ΔΧΣ Κωστάντζα («ΟΧΙ»).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Νέα